קראו את סגנון ותוכן דבריו של סגן ראש עירית חיפה,עיר "מעורבת" אך לא "מתערבבת"…..עיר מקראית המוזכרת בתנ"ך כ 1500 לפני פרוץ האסלאם .יומיים ,שלשה לפני "אכיבוש"…..
ניקח את האמירות ונבחן את הנאמר לאורך ולרוחב .נבדוק ,האם גם ברמה הלאומית זה הסגנון,זה עומק השנאה והבדלנות.
נלמד מהר כי ברמה הלאומית (לאורך) המצב גרוע פי כמה,יושבים משוכפלים של הדבר הזה בכנסת ישראל ובהצהרה שהם לא מכירים במדינה ומוסדותיה וכי הם פלסטינים (מה זה???) המייחלים להרג אזרחי המדינה היהודיים,מחכים בכיליון עיניים להכחדת הישות היהודית והעברית מארץ ישראל. מחיקת מורשתה העתיקה ורצופת 4000 שנה.
נלמד ,את הברור, כי אין כל קשר בין השנאה הדתית ליהודים,מסעות הרצח והפרעות שעשו אלה "המשוכפלים" ביהודים..
נבחן,האם אנחנו מוצאים קו זהה לאנטישמיות האירופית והערבית???? נגלה שחד הם,אותם משוכפלים,אותן "נשמות טהורות"….
לא נגלגל עיניים ונודה על ראיית המציאות של סיוע מסיבי של אותן מדינות משמידות עם עברי ועוד,לערבים ולהמצאה המדהימה של "פלסטינים" לפגוע בישות היהודית ובמדינת היהודים .כאז כן עתה נמצא את כופרי היהדות המסייעים למשמידים ולמייחלים להשמדתנו לפגוע בנו,מבפנים,יחד ובשיתוף מדהים עם מדינות זרות וארגוני שמד מעורבים.
האינטלקטואלים אשר רב המלל המנותק ,הארסי,נטול כל יסוד מדעי או אחר המפורסם על ידם. תמיכה רובוטית ונטולת שכל בכל מה שריח "פלורליזם וליברליות אוניברסליים" הנודף ממנו.
המגזר הערבי הוא כדמות נציגיו,(רוחב),העובדה של שכולם או שותקים או תומכים צעידה על כך.
ילמדו היהודים,כי על פי האסלאם הבוגדים בעמם יעלו על המוקד ראשונים .לא נלמד הלקח מהנאצים?
אנחנו היהודים בעלי הארץ על פי כל דין,אשמים במצב.
רק מי שמאמין במדינת היהודים,מורשת ישראל ודת העם העברי באמת ואמונה יכולים להביא את המזור למדינה .לא ההתקפלות,אלא נחישות ודבקות ביעוד העם העברי,מורשתו ודתו. רק אלה יתנו את הכבוד הראוי למיעוטים,מנקודת חוזק.
רק אלה ייצרו מנהיגות אמיתית,נאמנה,לאומית ופטריוטית לערכי העם והמולדת.
כל השאר,מסוכנים.
המדינה שלנו היא מדינה יהודית אשר מתחייבת לתת זכויות לכל מי שממלא חובות,ללא הבדל דת,גזע ומין.
השאר ידומו מיד ולעד.
חודש טוב,שבוע טוב וחד אורים שמח.
הכותב חבר בפורום "מבטחי".
מי לנו ומי לצרנו. אנחנו נתונים במלחמה קשה. מלחמת בני אור נגד בני חושך.
אהבתיאהבתי